اطلاعات شخصی ده ها میلیون کاربر تلفنهای همراه در معرض خطر است
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، فقط چند هفته پس از آن که شرکت اپل پذیرفت که سری آیفون 11 موقعیت مکانی شما را بررسی می کند(حتی اگر آن را غیرفعال کنید) و مرورگر اندروید کروم نیز تقریبا داده های مهم کاربران را رصد می کند، اکنون پژوهش های جدید نشان می دهند که اطلاعات ده ها میلیون نفر در خطر است. اطلاعاتی که به . داده های موقعیت مکانی مرتبط است.
به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از نیویورک تایمز، به نظر می رسد اطلاعات میلیونها کاربر بدون اطلاع آنها واخطار قبلی برای اشخاص ثالث ارسال می شود. نیویورک تایمز در بخشی از این مقاله توضیح می دهد:در هر دقیقه از هر روز ، در همه جای کره زمین ، ده ها شرکت (تا حد زیادی بدون نظارت و بررسی دقیق) در حال ورود به اطلاعات ده ها میلیون نفر از مردم با تلفن های همراه هستند و اطلاعات را در پرونده هایی بزرگ ذخیره می کنند.بر اساس پژووهشهای نیویورک تایمز اطلاعات بیش از 12 میلیون آمریکایی در چندین شهر بزرگ از جمله واشنگتن ، نیویورک ، سانفرانسیسکو و لس آنجلس افشا شده است.
بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط نیویورک تایمز برخی از شرکت ها بدون سر و صدا در حال رصد اطلاعات تعداد زیادی از افراد هستند. این شرکت ها با استفاده از نرم افزاری که روی برنامه های تلفن همراه قرار گرفته است، اطلاعات را جمع می کنند. برای هر کسی که به این داده ها دسترسی داشته باشد ، زندگی شما یک کتاب باز است. آنها می توانند مکانهایی را که در هر لحظه از روز می روید، افرادی که با آنها ملاقات کنید، جایی که عبادت می کنید، مکانی که در آن می خوابید، مطب روانپزشک یا سالن ماساژ شما را شناسایی کنند.
نیویورک تایمز تاکید دارد که برخی از سازندگان برنامه های مختلف درباره عواقب نوع اشتراک گذاری داده ها اطلاعات کافی ندارند. از برنامه های هواشناسی تا برنامه های خبری محلی می توانند اطلاعات متبط با موقعیت مکانی را به اشتراک بگذارند.علاوه بر این ، هیچ قانونی علیه فروش این داده ها وجود ندارد و در نتیجه شناسایی موقعیت هر فردی بسیار آسان است. ابعاد این ردیابی بسیار خطرناک است و می تواند از ماموران امنیتی و مخفی تا زنان و بچه ها بیگناه را به خطر بیندازد.
حتی اگر قوانین سختگیرانه تری درباره حریم خصوصی وضع شود، اما ممکن است سالها طول بکشد تا این قوانین عملی شوند. در این میان باید آگاه سازی شود تا کاربران بتوانند اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند. بسیاری از شرکت ها مثل فیس بوک و گوگل نیز شرایط را خطرناک تر می کنند.
منبع: انتخاب