کوکو پیاز؛ یک کوکوی پرطرفدار در عین سادگی
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، کوکوی پیاز یک غذای بسیار ساده و پر طرفدار است که به مواد غذایی زیادی احتیاج ندارد.
کوکوی پیاز مواد زیادی برای درست کردن نیاز ندارد و می توانید آن را در مدت زمان کوتاهی درست کرده و از خوردن یک غذای آسان و کم هزینه لذت ببرید.
مواد لازم:
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پوست پیاز را می گیریم و داخل یک کاسه آن را با رنده درشت رنده می کنیم.
سپس تخم مرغ ها را می شکنیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم. بعد میزانی نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه به مواد کوکو اضافه می کنیم و آنقدر مواد را با چنگال می زنیم تا کف کند.
میزان زیادی روغن در تابه ای کوچک می ریزیم، بعد تابه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
وقتی روغن داغ شد، مواد کوکو را به آرامی در تابه می ریزیم و با پشت قاشق مواد را در همه جای تابه صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو مغز پخت شود.
وقتی یک طرف کوکو به خوبی سرخ شد، با یک قاشق یا کفگیر کوکو را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم تا بر گرداندن آن راحت شود.
حالا طرف دیگر کوکو ها را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ و طلایی شود.
وقتی کوکو ها به خوبی پخته شد، آن ها را در ظرف می کشیم و با گوجه فرنگی و جعفری و سس کچاپ تزیین می کنیم.
منبع: فرادید