طرز تهیه شپردزپای: غذای محبوب انگلیسی
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، شپردز پای یکی از غذاهای پرطرفدار انگلیسی است که از قدمت زیادی برخوردار است.
تجربه غذاهای نو در صورتی که با ذائقه شما همراه باشند، می توانند به جزئی همیشگی از برنامه غذایی شما تبدیل شوند.
غذای محبوب انگلیسی ها شپردز پای یا پای چوپان از غذاهایی است که به علت ترکیبات آشنایش می تواند برای ما ایرانی ها احتیاج به غذایی ایده آل تبدیل گردد. با ما در مجله اینترنتی دلتا دستور پخت این غذای خوشمزه را فرا بگیرید.
مواد لازم برای تهیه شپردز پای یا پای چوپان
- گوشت چرخ نموده: 400 گرم
- سیب زمینی خرد شده: 800 گرم
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- شیر: 3/1 پیمانه
- کره:70 گرم
- نخود فرنگی پخته شده: 3/1 پیمانه
- هویج خرد شده: 3/1 پیمانه
- گوجه فرنگی:1 پیمانه
- آب لیمو ترش:1 عدد
- جعفری خرد شده:1 پیمانه
- سیر:2 حبه
- زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری
- پاپریکا:1 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهیه شپردز پای
مرحله اول
برای تهیه غذای خوشمزه انگلیسی شپردز پای در ابتدای کار، پیازها را شسته و پوست می کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ گردد. پیازها را به آن اضافه نموده و تفت می دهیم تا شیشه ای و سبک گردد.
مرحله دوم
بعد زردچوبه را به آن اضافه نموده و قدری تفت می دهیم، تا بوی خامی زردچوبه گرفته گردد. در ادامه پودر تخم گشنیز را به همراه فلفل قرمز و پاپریکا به آن، اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر و بوی ادویه ها خارج گردد.
مرحله سوم
سپس گوشت چرخ نموده را هم به آن اضافه می کنیم، وقتی که تفت خورد، سیر له شده، نخود فرنگی پخته شده و هویج خرد شده را هم اضافه می کنیم و دوباره مقداری تفت می دهیم. نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در آخر پودر گوجه فرنگی را اضافه نموده و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم برای 30 دقیقه بپزد. می توانیم به جای از کنسرو پوره گوجه فرنگی نیز استفاده کنیم.
مرحله پنجم
در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید تا علاوه بر طعم، رنگ مایه گوشتی هم مجذوب کننده تر و خوشرنگ تر باشد. بعد از پخت به مایه گوشتی، آبلیمو اضافه نموده و زیر حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله ششم
در فاصله ای که گوشت در حال پخت است، سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را با مقداری آب و نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد و آب سیب زمینی کامل تبخیر گردد.
مرحله هفتم
سیب زمینی را به طور کامل له می کنیم تا صاف و یکدست گردد. بعد کره نرم شده که به دمای محیط رسیده، شیر و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
درون ظرف مورد نظر یک لایه مواد گوشتی می ریزیم. سپس مقداری جعفری خرد شده روی آن می ریزیم. بعد یک لایه پوره سیب زمینی روی آن می ریزیم و با پشت قاشق خوب صاف می کنیم، سپس با چنگال روی سیب زمینی خطوطی ایجاد می کنیم.
مرحله نهم
فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم. هم می توانیم همه مواد را داخل یک ظرف درست کنیم و هم می توانیم در ظرف های کوچک تر تهیه کنیم و نهایتاً به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی سیب زمینی ها طلایی گردد، داخل فر می گذاریم.
پیشنهاد مطالعه: دستور پخت توپک سیب زمینی پنیری، غذای فوری شب آدینه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا