ساندویچ رست بیف ویژه در خانه
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی که همواره در منو هر رستورانی به چشم می خورد ساندویچ رست بیف است. این ساندویچ انگلیسی از گوشت گاو پخته شده تهیه و با انواع سس های لذیذ سرو می گردد. رست بیف که گوشت گوساله ریش ریش شده است، هم به صورت گرم و هم به صورت سرد طرفدارانی دارد. این غذا در همه مدل نان فانتزی اعم از فرانسوی، نان گرد و حتی نان تست ساندویچ می گردد. در این مقاله از بلاگ خبرنگاران طرز تهیه ساندویچ رست بیف را به صورت های مختلف باهم آنالیز می کنیم.
مواد لازم
- گوشت راسته گوساله: 500 گرم
- قارچ: 250 گرم
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- هویچ: 1 عدد
- پیاز: 2 عدد
- پنیر گودا: 4 ورق
- کره: 75 گرم
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- کاهو: به اندازه لازم
- خیارشور: 4 عدد
- نان باگت یا نان گرد: 4 عدد
- روغن: به اندازه لازم
- نمک، فلفل، پودر کاری، سیر و آویشن: به اندازه لازم
نکات آماده سازی
- این اندازه مواد لازم برای: 4 نفر کافی است.
- زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- زمان پخت: 1 ساعت
- زمان کلی: 1:15 دقیقه
حتما بخوانید: طرز تهیه بیف استراگانوف
طرز تهیه رست بیف با گوشت گوساله
- برای طرز تهیه ساندویچ ضروری است ابتدا گوشت گوساله را به قطعات کوچکی تقسیم نموده و بشویید. سپس آنها را درون یک قابلمه مناسب بگذارید.
- گوشت را به همراه روغن درون قابلمه تفت دهید تا خوب سرخ گردد.
- بعد از آن که گوشت آب انداخت پیاز خرد شده را به آن بیفزایید و تفت دهید.
- آب را درون قابلمه ریخته و نمک، فلفل، پودر کاری، پودر سیر و پودر آویشن را به مخلوط خود اضافه کنید.
- هویج ها پوست نموده و بشویید. سپس آنها را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید.
- فلفل دلمه ای را بشویید و پس از جدا کردن دانه هایش به محتویات قابلمه بیفزایید.
- بعد از پخته شدن گوشت سبزیجات را از آن خارج نموده و سس غلیظ شده آب گوشت را نگهدارید.
- گوشت را با یاری چنگال ریش ریش کنید.
- قارچ ها را بشویید و یا پوست بکنید. سپس آنها را به صورت اسلایسی خرد کنید.
- قارچ ها را با حرارت زیاد تفت دهید و بعد از چند دقیقه گوشت ریش ریش شده را به آن اضافه کنید.
- احتیاج نیست که گوشت را زیاد سرخ کنید زیرا باعث خشک شدن و از دست رفتن آب گوشت می گردد. در پایان سس آب گوشت را افزوده و هم بزنید. رست بیف شما آماده است.
- نان ساندویچی را برش دهید. خیارشور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده را درون نان بریزید. رست بیف را به اندازه لازم داخل ساندویچ بگذارید و پنیر ورقه ای را روی آن قرار دهید. ساندویچ رست بیف شما آماده است تا آن را با سس مورد علاقه خود میل کنید.
حتما بخوانید: مجذوب کننده ترین رسپی های اسنک گوشت
ساندویچ رست بیف رستورانی
شاید طرز تهیه ساندویچ رست بیف که تا اکنون با هم مرور کردیم ظاهری متفاوت از ساندویچ رست بیف رستورانی داشته باشد. اگر می خواهید سس قارچ رستورانی را هم همراه رست بیف سرو کنید، این دستور پخت را از دست ندهید:
مواد لازم برای سس قارچ
- خامه: 40 گرم
- قارچ: 250 گرم
- نمک و فلفل: به اندازه لازم
- شیر: نصف لیوان
- آرد: 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: 50 گرم
طرز تهیه ساندویچ همراه سس قارچ
- همه مراحل تهیه رست بیف را مانند دستور قبلی انجام دهید. فقط باید قارچ را به جای گوشت به سس اضافه کنید.
- قارچ های اسلایسی را به همراه روغن خوب تفت داده و سرخ کنید.
- یک قاشق آرد سفید را اضافه نموده و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد.
- نصف لیوان شیر را به مواد اضافه کنید تا روی حرارت ملایم غلیظ شوند.
- خامه را به همراه پنیر پیتزا و اندازهی نمک و فلفل به سس اضافه کنید تا همگی خوب با هم مخلوط گردند و به غلظت مورد نظر برسند. سس قارچ شما آماده است و می توانید آن را به همراه ساندویچ رست بیف سرو کنید.
چند نکته درباره ساندویچ رست بیف
- اگر دوست دارید پنیر داخل ساندویچ رست بیف شما کاملاً آب گردد می توانید آن را درون فر یا ماکروفر قرار دهید. اما مراقب باشید که نان ساندویچی خشک نگردد.
- می توانید از چیپس خلالی و یا سیب زمینی سرخ شده هم در ساندویچ رست بیف بهره ببرید.
- اندازهی گشنیز و ریحان خشک به مواد رست بیف اضافه کنید تا طعم ایتالیایی محشری به این غذا بدهد.
- سبزیجات برای طعم دار کردن گوشت هستند اما اگر بخواهید پیش از پخته شدن گوشت آن را مزه دار کنید، می توانید گوشت ها را به همراه کمی روغن زیتون و رزماری خوب ورز دهید و برای 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند. توجه داشته باشید که روی گوشت را با سلفون بپوشانید.
- اگر دوست داشته باشید می توانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر پیتزا بهره ببرید و یا پنیر را به طور کلی از دستور تهیه ساندویچ رست بیف حذف کنید و به جای آن از دیپ پنیر در کنار این غذا بهره ببرید.
- سرو ساندویچ رست بیف با مایونز و پنیر آمریکایی هم بسیار هوادار دارد، شاید شما هم بخواهید آن را امتحان کنید.
- اگر امکاناتش را داشته باشید گریل کردن گوشت به جای تفت دادن، می تواند طعم فوق العاده ای به ساندویچ رست بیف شما ببخشد.
- پیاز کاراملی همواره جزء برترین انتخاب ها در کنار ساندویچ فست فودی است. در صورت تمایل می توانید کمی پیاز کاراملی به ساندویچ خود اضافه کنید.
- در صورتی که به طعم رزماری علاقه دارید می توانید از برگ یا پودر آن در جهت طعم دار کردن رست بیف بهره ببرید.
حتما بخوانید: طرز تهیه ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای
کالری ساندویچ
یک ساندویچ میانه رست بیف حدوداً 150 گرم وزن دارد. این اندازه ساندویچ رست بیف حاوی 500 کالری انرژی است و 23 گرم پروتئین دارد. اگر می خواهید این ساندویچ را با حداقل کالری تهیه و میل کنید، بهتر است آن را بدون پنیر و بدون سس قارچ پخته و نوش جان نمایید.
نتیجه گیری
اگر در میان غذاهای فست فودی در پی یک انتخاب ساده، خوشمزه و سالم برای پخت در خانه می شد برترین گزینه آماده کردن این ساندویچ است. شما می توانید گوشت تازه گوساله را از وبلاگ آقای عابدی بخرید و برای شام امشب خود ساندویچ رست بیف را تدارک ببینید.
منبع: اسنپ مارکت