طرز تهیه اسموتی ملون ???? کافی شاپی و خوشمزه به 3 روش
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، با ملون چی درست کنم؟ اسموتی ملون علاوه بر خوشمزه بودن، یک و از ضد عطش است و می توان آن را صورت یک یا میان وعده در روزهای گرم تابستان نوشید. بعلاوه اسموتی ملون به عنوان یک نوشیدنی مجلسی در دورهمی ها بسیار محبوب است و کمتر کسی دست رد به آن می زند. در این مقاله از سرویس به آموزش 3 روش طرز تهیه اسموتی ملون می پردازیم و فوت و فن های تهیه آن می پردازیم. با همراه باشید.
طرز تهیه اسموتی ملون
زمان تهیه اسموتی: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه اسموتی ملون
طالبی خرد شده: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
هندوانه: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
زردآلو: 2 تا 3 عدد
آب یا نکتار زردآلو: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
یخ خرد شده: به اندازه دلخواه
مراحل طرز تهیه اسموتی ملون
برای درست کردن اسموتی ملون، ابتدا باید میوه ها را بشویید. آنها را پوست بگیرید و آماده کنید. سپس آنها را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. بعد از یخ زدن، ملون ها را در مخلوط کن پوره کنید. دوباره مواد را در فریزر بگذارید و در آخر، نکتار و یخ را اضافه کنید و مواد را با هم بزنید. وقتی اسموتی ملون آماده شد، آن را در لیوان مناسب اسموتی بریزید و سرو کنید.
مرحله اول: میوه های اسموتی ملون را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه اسموتی ملون، پوست هندوانه و طالبی را بگیرید و آن ها را خرد کنید. هسته ها و تخمه های هندوانه و ملون را جدا کنید. زردآلوها را هم بشویید و هسته آنها را جدا کنید. سپس زردآلو، هندوانه و طالبی خرد شده را در یک ظرف یا پلاستیک زیپ کیپ بریزید و در فریزر قرار دهید. به مدت حداقل 1 تا 2 ساعت صبر کنید تا میوه ها یخ بزنند.
مرحله دوم: میوه های اسموتی را پوره کنید
در این مرحله، میوه های خرد و یخ زده شده را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید و مواد اسموتی را بزنید تا یکدست شوند. سپس مایه پوره شده میوه ها را دوباره به فریزر برگردانید و 20 دقیقه دیگر صبر کنید تا یخ بزنند.
مرحله سوم: نکتار زردآلو را به مواد اسموتی اضافه کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه اسموتی ملون، دوباره میوه های پوره و یخ زده را از فریزر بیرون بیاورید و به آن ها نکتار یا عصاره زردآلو اضافه کنید. اگر می خواهید اسموتی ملون شما خیلی خنک باشد، تکه های یخ را هم در همین مرحله به مواد اسموتی اضافه کنید. حدود 5 دقیقه دیگر مواد اسموتی را بزنید. وقتی اسموتی ملون بافت پوک به خود گرفت و کف کرد، می توانید آن را در لیوان بریزید. اسموتی ملون را به دلخواه خود تزیین و آن را سرو کنید.
طرز تهیه اسموتی ملون با شیر و بستنی
زمان مورد احتیاج برای تهیه اسموتی: 5 دقیقه
مواد لازم برای تهیه اسموتی ملون بستنی
ملون: 1 عدد کوچک
موز: 2 عدد
شیر: 2 لیوان دسته دار فرانسوی
بستنی: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
شکر: 1 قاشق غذاخوری
یخ: چند قالب کوچک
مراحل طرز تهیه اسموتی ملون با موز
برای درست کردن اسموتی ملون با موز، ابتدا میوه ها را خرد کنید و در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس آن ها را با دیگر مواد، در مخلوط کن بریزید و با هم کاملا میکس کنید تا یکدست شوند. در آخر اسموتی را با چند تکه یخ خرد شده، مخلوط و سرو کنید.
مرحله اول: میوه های اسموتی را خرد و فریز کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه اسموتی ملون، ملون و موز را بشویید و پوست آن ها را بگیرید. هسته های ملون را کنار بگذارید و فیله آن را خرد کنید. موز را هم به صورت حلقه ای خرد کنید. سپس هر دو میوه خرد شده را در پلاستیک فریزری بگذارید و به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
مرحله دوم: بستنی و شیر را اضافه کنید
در این مرحله، میوه های یخ زده را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید. شیر و را به مواد بیفزایید. در صورت دلخواه شکر را هم اضافه کنید. البته اگر ملون شیرین است، احتیاجی به افزودن شکر ندارید. همه مواد را با هم میکس کنید و بزنید تا یکدست گردد.
مرحله چهارم: اسموتی ملون را سرو کنید
در آخر، به اسموتی ملون یخ های خرد شده را هم اضافه کنید و بزنید تا کاملا یکدست شوند. در صورت دلخواه می توانید کمی گلاب، و را هم به اسموتی اضافه کنید. اسموتی ملون که آماده شد، آن را در یک لیوان مناسب بریزید و تزیین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع اسموتی طالبی کافی شاپی
طرز تهیه اسموتی ملون به روش ساده
زمان تهیه اسموتی ملون: 5 دقیقه
مواد لازم برای تهیه اسموتی ملون
ملون: 1 عدد میانه
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده: 1/2 قاشق چای خوری
شکر: 1 تا 2 قاشق غذاخوری (یا به اندازه دلخواه)
یخ: چند قالب کوچک
طرز تهیه اسموتی ملون ساده با لیمو
برای درست کردن این اسموتی خوشمزه با ملون و آبلیمو، ملون را بشویید و پوست آن را بگیرید. تخمه های آن را کنار بگذارید و فیله ملون را خرد کنید. سپس آن ها را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. به مدت 1 تا 2 ساعت بعد که ملون ها یخ زدند، آنها را در مخلوط کن بریزید و گلاب، آب لیموترش، پوست لیموی رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کن را روشن کنید.
مواد اسموتی را به قدری بزنید تا کاملا پوره و یکدست شوند. در آخر شکر و یخ را هم به مواد بیفزایید و بزنید. اسموتی ملون که آماده شد، آن را در لیوان بریزید و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع اسموتی رژیمی و کم کالری
فوت و فن های طرز تهیه اسموتی ملون
*در طرز تهیه اسموتی ملون از نکتار میوه های مختلف می توانید بهره ببرید. در صورت استفاده از نکتار، به خاطر شیرینی و قند بالای نکتار، احتیاجی به اضافه کردن شکر نیست.
*در صورت دلخواه می توانید عصاره طبیعی میوه ها یا شیر را جایگزین نکتار در طرز تهیه اسموتی ملون کنید. اسموتی با عصاره میوه ها، سالم تر و طبیعی تر بوده و برای کسانی که رژیم لاغری و کاهش وزن دارند، مناسب تر است.
* در طرز تهیه اسموتی ملون می توانید فقط یک بار و طی یک مرحله مواد را با هم در مخلوط کن ترکیب کنید و میکس کردن برای دومین بار را حذف کنید. دو بار میکس کردن مواد به خاطر ایجاد بافت پفکی و پوک برای اسموتی است و در طعم و مزه آن تغییری ایجاد نمی کند.
* برای تزیین روی اسموتی ملون، می توانید از تکه های ملون، کمی خامه، پودر دارچین، کمی یخ و … بهره ببرید.
*اسموتی ملون را به صورت تازه سرو کنید چون در صورتی که اسموتی ملون مدت زیادی بماند، احتمال اینکه تلخ گردد بسیار زیاد است.
سوالات متداول
چه کار کنیم که اسموتی بافت پفکی بگیرد؟
برای پوک و پفکی شدن بافت اسموتی، ابتدا میوه ها را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس آنها را در مخلوط کن بریزید. بعد از نرم شدن دوباره مواد را فریز کنید و دوباره با دیگر مواد بزنید. هرچه ذرات یخ بیشتر باشد، اسموتی بافت پفکی تری می گیرد.
طرز تهیه اسموتی ملون رژیمی چگونه است؟
برای اینکه اسموتی ملون شما رژیمی گردد، به جای نکتار از تکه های یخ بهره ببرید. اگر هم می خواهید اسموتی تان کمی شیرین باشد، به آن مقداری عسل اضافه کنید.
چرا اسموتی ملون تلخ می گردد؟
اسموتی ملون باید بلافاصله بعد از تهیه مصرف گردد. گاهی اوقات ماندن اسموتی ملون برای چند دقیقه تا چند ساعت می تواند موجب تجزیه آنزیم های پروتئین شیر گردد و طعم اسموتی شما را تلخ کند.
منبع: افق کوروش