سوپ سیب زمینی و پنیر دودی
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، در این سوپ از گوشت و آب مرغ به همراه سیب زمینی و پنیر استفاده شده است که احتمالا طعم جدیدی برای شما خواهد داشت.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 170 گرم پنیر دودی (چدار، موزارلا یا …)
- یک قاشق غذاخوری آرد کامل
- 115 گرم گوشت ران خرد شده
- یک عدد هویج خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پودر کاری
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا
- 3 پیمانه شیر کامل
- 340 گرم پوره سیب زمینی با طعم سیر
طرز تهیه
1- در یک کاسه آرد و پنیر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2- در یک قابلمه گوشت ران خرد شده، هویج، پودر کاری و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت میانه دو دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا شیر گرم گردد. مدام هم بزنید. سپس پوره سیب زمینی را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا روی آن حباب ایجاد گردد. پنیر و آرد را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب گردد.
3- سوپ را داخل کاسه بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 429
- چربی: 26 گرم
- کلسترول: 94 میلی گرم
- کربوهیدرات: 22 گرم
- فیبر: 2 گرم
- سدیم: 1059 میلی گرم
- پتاسیم: 438 میلی گرم
- کلسیم: 545 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: rasoulabedi.sahandblog.ir
شناسه مطلب: 17779
به "سوپ سیب زمینی و پنیر دودی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سوپ سیب زمینی و پنیر دودی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید