سوپ سیب زمینی و پنیر دودی

به گزارش وبلاگ آقای عابدی، در این سوپ از گوشت و آب مرغ به همراه سیب زمینی و پنیر استفاده شده است که احتمالا طعم جدیدی برای شما خواهد داشت.

سوپ سیب زمینی و پنیر دودی
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 170 گرم پنیر دودی (چدار، موزارلا یا …)
  • یک قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 115 گرم گوشت ران خرد شده
  • یک عدد هویج خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر کاری
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  • 3 پیمانه شیر کامل
  • 340 گرم پوره سیب زمینی با طعم سیر

طرز تهیه

1- در یک کاسه آرد و پنیر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2- در یک قابلمه گوشت ران خرد شده، هویج، پودر کاری و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت میانه دو دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا شیر گرم گردد. مدام هم بزنید. سپس پوره سیب زمینی را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا روی آن حباب ایجاد گردد. پنیر و آرد را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب گردد.

3- سوپ را داخل کاسه بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 429
  • چربی: 26 گرم
  • کلسترول: 94 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 1059 میلی گرم
  • پتاسیم: 438 میلی گرم
  • کلسیم: 545 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سوپ سیب زمینی و پنیر دودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ سیب زمینی و پنیر دودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید