طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مقوی با زرده تخم مرغ

به گزارش وبلاگ آقای عابدی، در گزارش زیر طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مقوی با زرده تخم مرغ

به گزارش ، در دسر زرده تخم مرغ همانگونه که از اسمش پیداست از همین ماده خوراکی استفاده می شود اما با این تفاوت که با طعم شربت همراه است این دسر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و تاثیرات و فایده های زیادی بر سلامتی ما میگذارد می خواهیم شما را با روش تهیه این دسر لذیذ آشنا کنیم.

دسر زرده تخم مرغ نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می کند.

مدت زمان طبخ: 20 دقیقه

مناسب برای تعداد: 4 نفر

1. زرده تخم مرغ: 5 عدد

2. شکر دانه ریز: 100 گرم

3. آب انگور سفید: 150 میلی لیتر

4. بیسکویت بادامی جهت سرو: مقداری

1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.

2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر شود.

3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.

4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد.

5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید.

6. در صورت تمایل، این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید.

دسر زرده تخم مرغ نوعی کرم ساده و سرشار از تخم مرغ است که با افزودن شربت میوه طعم دلپذیری پیدا می کند.

منبع: خبربانو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مقوی با زرده تخم مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک دسر خوشمزه و مقوی با زرده تخم مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید