افزایش تعداد شرکت های زیست بوم شریف تا افق 1404
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، مدیر عامل صندوق توسعه صادرات شریف گفت: با تفاهم نامه ای که با صندوق شکوفایی و نوآوری منعقد شد، مبلغ 128 میلیارد تومان به این صندوق در قالب خط اعتباری و تسهیلات اعطا می گردد.

سید مهدی سادات رسول در گفت وگو با وبلاگ آقای عابدی،تقویت شرکت های زیست بوم ناحیه شریف،تقویت شرکت های ICT بالادستی و پایین دستی حوزه خدمات و تقویت بالا دستی و پایین دستی حوزه اقتصاد نفت و گاز را مأموریت های اصلی این صندوق نام برد.
وی تعداد شرکت های زیست بوم ناحیه شریف را حدود 450 شرکت دانست و اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های اجرا شده درصدد هستیم که این تعداد شرکت را تا افق 1404 به 800 شرکت افزایش دهیم.
سادات رسول، حجم تسهیلات اعطا شده به شرکت های دانش بنیان متقاضی را 108 میلیارد تومان ذکر کرد و ادامه داد: اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی برای اجرای طرح های پژوهشی و کاربردی، تامین سرمایه ریسک پذیر و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح های نوآور، صدور ضمانت نامه های مورد احتیاج متقاضیان اجرای طرح پژوهشی و فناوری جهت ارائه به سایر مؤسسات و یاری و حمایت از ایجاد، گسترش و ترویج نهادهای مؤثر در رشد و توسعه صادرات با تاکید بر هم افزایی بین آنها در راستای تحقق فراوری برای صادرات از جمله زمینه های حمایتی این صندوق به شمار می رود.
مدیر عامل صندوق توسعه صادرات شریف با اشاره به همکاری این صندوق با صندوق شکوفایی و نوآوری، یادآور شد: با قراردادی که با صندوق شکوفایی و نوآوری به امضا رساندیم، 100 میلیارد تومان در قالب خط اعتباری و 28 میلیارد تومان در قالب تسهیلات به ما واگذار شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا