آخرین وضعیت رودخانه کارون در اهواز، پارک های ساحلی اهواز زیر آب می روند
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به افزایش آورد رودخانه های استان، گفت: پیش بینی می گردد تا دبی رودخانه کارون تا 2 هزار و 400 متر مکعب بر ثانیه افزایش پیدا کند و بر این اساس قطعاً پارک ساحلی اهواز را آب فرا می گیرد.

حمیدرضا لشکری در گفت وگو با وبلاگ آقای عابدی - منطقه خوزستان، با اشاره به پیش بینی ها در مورد افزایش دبی رودخانه کارون اظهار کرد: بعد از جلساتی که در ستاد مدیریت بحران استان برگزار گردید، تصمیماتی در مورد دبی رودخانه کارون اتخاذ شد.
وی ادامه داد: در این زمینه تصمیم گرفته شد با توجه به افزایش دبی ورودی سد دز و سدهای کارون، میزان دبی رودخانه کارون افزایش داده گردد تا بتوانیم آب پشت سدها را مدیریت کنیم.
معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان توضیح داد: در این زمینه پیش بینی می گردد تا دبی رودخانه کارون تا 2 هزار و 400 مترمکعب بر ثانیه افزایش پیدا کند و بر این اساس قطعاً پارک ساحلی اهواز را آب فرا می گیرد.
لشکری ادامه داد: این میزان افزایش دبی رودخانه کارون فقط باعث آبگرفتگی پارک ساحلی اهواز و شاید بخش هایی از جاده ساحلی گردد اما خطری سایر نقاط اهواز را تهدید نمی کند.
وی ادامه داد: ممکن است زیرگذرهایی که در جاده ساحلی قرار دارند نیز دچار آبگرفتگی شوند اما به احتمال فراوان آب به جاده ساحلی نخواهد رسید و شهروندان اهوازی نگران نباشند.
معاون حفاظت و بهره برداری از منابع آب سازمان آب و برق خوزستان اعلام نمود: میزان بارش ها در بالادست بسیار بالا بوده است و این مساله باعث شده تا آورد رودخانه های استان بسیار زیاد باشد.
لشکری مطرح کرد: سعی ما بر این است تا حداقل میزان خروجی را از سدهای استان داشته باشیم تا مردم در خوزستان با کمترین مشکل در بحث سیلاب روبرو شوند.
منبع: خبرگزاری ایسنا