طرز تهیه سوپ اسفناج
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، ماه رمضون باید به فکر سحری و افطاری های سالم و مفید بود تا بشه سلامت خودتون رو حفظ کنین. سوپی که طرز تهیه اش رو در این مطلب میذارم یه سوپ سبک، سالم و سرشار از مواد مغذیه که خیلی سریع حاضر میشه. ممکنه دستور های مختلفی از این سوپ رو دیده باشین، در این دستور از مواد اولیه خیلی ساده و در دسترس استفاده شده و نهایتا سوپتون انقدر سبک و خوشمزه اس که عاشقش میشید. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین…

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
- 1/2 پیمانه جو پرک
- 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
- 150 گرم اسفناج
- 4 پیمانه آب گوشت یا مرغ
- 1/2 پیمانه شیر در صورت تمایل
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه سوپ اسفناج
این سوپ خیلی سریع حاضر میشه و کلا به 15 الی 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز داره. در اولین مرحله کافیه تا پیاز داغ و جو پرک رو داخل یه قابلمه بریزین.
حالا 2 پیمانه از کل آب مرغ یا گوشت رو اضافه نموده و اجازه بدین تا سوپ برای 5 دقیقه بپزه تا جوها نرم بشن.
بعد اسفناج های خام رو اضافه کنین.
بعد 5 دقیقه اسفناج هم نرم شده و میپزه.
حالا سوپ رو با دستگاه پوره کن دستی یا داخل مخلوط کن پوره کنین و بعد دو پیمانه بعدی آب گوشت یا مرغتون رو هم اضافه کنین. اجازه بدین تا سوپ برای 5 الی 10 دقیقه دیگه بپزه تا خوب لعاب بندازه و مزه ها به خورد هم برن. نمک و فلفل رو هم اضافه کنین.
در نهایت و قبل از سرو در صورت تمایل میتونین شیر رو هم اضافه کنین.
حالا سوپ خوشمزه و سالمتون حاضره … نوش جان.
به این مطلب امتیاز دهید
منبع: مجله الکترونیک دونفره