طرز تهیه سوپ اسفناج

به گزارش وبلاگ آقای عابدی، ماه رمضون باید به فکر سحری و افطاری های سالم و مفید بود تا بشه سلامت خودتون رو حفظ کنین. سوپی که طرز تهیه اش رو در این مطلب میذارم یه سوپ سبک، سالم و سرشار از مواد مغذیه که خیلی سریع حاضر میشه. ممکنه دستور های مختلفی از این سوپ رو دیده باشین، در این دستور از مواد اولیه خیلی ساده و در دسترس استفاده شده و نهایتا سوپتون انقدر سبک و خوشمزه اس که عاشقش میشید. پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین…

طرز تهیه سوپ اسفناج

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج

  • 1/2 پیمانه جو پرک
  • 3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • 150 گرم اسفناج
  • 4 پیمانه آب گوشت یا مرغ
  • 1/2 پیمانه شیر در صورت تمایل
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه سوپ اسفناج

این سوپ خیلی سریع حاضر میشه و کلا به 15 الی 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز داره. در اولین مرحله کافیه تا پیاز داغ و جو پرک رو داخل یه قابلمه بریزین.

حالا 2 پیمانه از کل آب مرغ یا گوشت رو اضافه نموده و اجازه بدین تا سوپ برای 5 دقیقه بپزه تا جوها نرم بشن.

بعد اسفناج های خام رو اضافه کنین.

بعد 5 دقیقه اسفناج هم نرم شده و میپزه.

حالا سوپ رو با دستگاه پوره کن دستی یا داخل مخلوط کن پوره کنین و بعد دو پیمانه بعدی آب گوشت یا مرغتون رو هم اضافه کنین. اجازه بدین تا سوپ برای 5 الی 10 دقیقه دیگه بپزه تا خوب لعاب بندازه و مزه ها به خورد هم برن. نمک و فلفل رو هم اضافه کنین.

در نهایت و قبل از سرو در صورت تمایل میتونین شیر رو هم اضافه کنین.

حالا سوپ خوشمزه و سالمتون حاضره … نوش جان.

به این مطلب امتیاز دهید

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به "طرز تهیه سوپ اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید