حسین پور: تمرکزمان روی بازی با سایپاست نه دربی، هیچ بازی برای ما تشریفاتی نیست
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فعلاً تمرکزمان روی بازی با سایپاست و به دربی جام حذفی فکر نمی کنیم.

به گزارش وبلاگ آقای عابدی، سعید حسین پور در گفت وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، درباره انتخابش به عنوان بهترین بازیکن ملاقات با گل گهر که با آرای طرفداران به دست آمده است، گفت: این لطف طرفداران است، اما واقعاً همه بازیکنان در این بازی زحمت کشیدند تا بتوانیم شکست 2 بر صفر را جبران کنیم. البته از بازیکنان عظیم تر تیم هم باید قدردانی کنم که زحمت زیادی کشیدند و به من در این ملاقات یاری کردند. همچنین از نوراللهی هم سپاسگزارم که به من یاری زیادی کرد. از طرف دیگر طرفداران هم همواره به من لطف داشتند و قدردان اعتماد آنها هستم.
وی در پاسخ به این سؤال که فکر می کرد با آرای طرفداران بهترین بازیکن زمین گردد، اضافه نمود: واقعاً به چنین چیزی فکر نمی کردم. در زمان بازی هم وقتی قرار بود به زمین بروم فقط به این فکر می کردم که به تیم برای جبران نتیجه یاری کنم. با این همه خوشحالم که طرفداران از عملکرد من راضی بودند. برای من مهم است که کادر فنی و طرفداران از عملکردم راضی باشند.
حسین پور درباره ملاقات با گل گهر که در شرایط سختی هم برگزار گردید، ادامه داد: نیمه اول که روی نیمکت بودم کاملاً متوجه شدم که بازی خیلی سختی داریم، چرا که دو گل خورده بودیم، 10 نفره شدیم و حریف هم روحیه بالایی به دست آورده بود، اما در بین دو نیمه و با صحبت های آقایحیی توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم. ما در نیمه دوم بازی را در دست گرفتیم و 10 نفره توانستیم کامبک بزنیم و شاید فقط چند ثانیه کم آوردیم. این هم به هرحال از جذابیت های فوتبال است و خوشحالم که توانستیم در آن شرایط سخت آب و هوایی و در خانه حریف نتیجه را برگردانیم.
هافبک جوان پرسپولیس در خصوص بازی با سایپا که در هفته آخر لیگ برگزار خواهد شد، گفت: برای ما هیچ بازی تشریفاتی وجود ندارد، چرا که طرفداران حتی در بازی های محبت آمیز هم انتظار برد از پرسپولیس دارند. ما البته همه تمرکز خودمان را برای بازی با سایپا گذاشتیم و اصلاً تحت تأثیر بازی در نیمه نهایی جام حذفی و ملاقات دربی قرار نداریم. در هفته آخر لیگ هم برای برد به زمین خواهیم رفت تا هدیه خوبی به طرفداران بدهیم.
وی در خصوص غیبت تماشاگران در استادیوم ها و تأثیری که این موضوع روی بازیکنان دارد اعلام کرد: غیبت تماشاگران و طرفداران نه تنها کم نیست بلکه خیلی روی عملکرد بازیکنان تأثیر دارد. امیدوارم این ویروس زودتر ریشه کن گردد تا باز هم طرفداران بتوانند در استادیوم حاضر شوند.
هافبک پرسپولیس در انتها اعلام کرد: یک بار دیگر از طرفداران بابت اعتمادی که به من دارند تشکر می کنم و می دانم که انتظارات از من بیشتر شده است و این موضوع وظیفه مرا سنگین تر می نماید. امیدوارم باز هم با عملکردم بتوانم دل طرفداران را شاد کنم. جا دارد از اعتماد کادر فنی و در رأس آنها آقای گل محمدی تشکر و قدردانی کنم. همچنین از آقایان باقری و مطهری که یاری زیادی به من می نمایند هم سپاسگزارم. امیدوارم در ادامه راه باز هم بتوانم باعث خوشحالی طرفداران شوم.
منبع: خبرگزاری تسنیم