اجرای طرح در پاسخ به کووید 19؛ برای زنان روستایی
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، معصومه ابتکار: از آغاز همه گیری کرونا، اجرای طرح های ارتقاء توانمندی اقتصادی زنان سرپرست خانوار شتاب بیشتری گرفته است.
معصومه ابتکار: از آغاز همه گیری کرونا، اجرای طرح های ارتقاء توانمندی اقتصادی زنان سرپرست خانوار شتاب بیشتری گرفته است.
با حضور معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور نتایج طرح حمایت از زنان سرپرست خانوار در برابر آسیب های ناشی از شیوع کرونا بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، در مرنامی که به صورت وبینار در تهران و لرستان انجام گرفت، پروژه مشترک معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، موسسه آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی و دفتر توسعه سازمان ملل معرفی شد.
در این مرنام که با حضور معصومه ابتکار معاون رییس جمهور، دکتر پروویداس نماینده مقیم دفتر توسعه سازمان ملل در ایران، فروغ السادات بنی هاشم مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و اسفندیار حسنی رییس سازمان جهادکشاورزی استان لرستان برگزار شد، ابتکار ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرای این پروژه، فعالیت های دولت دوازدهم در حوزه زنان روستایی را در دوازده بند برشمرد و مشروط کردن کمک ها در این پروژه را، الگویی تازه در برنامه های توسعه دانست.
وی یاد آور شد: دستاوردهای این مهم می تواند در موضوع تخصیص یارانه در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
معاون رییس جمهور گفت: با شیوع ویروس کرونا و بحران های اقتصادی آن، اجرای طرح های این معاونت جهت ارتقاء توانمندی اقتصادی زنان سرپرست خانوار شتاب بیشتری گرفت که اکنون شاهد یکی از فعالیت ها هستیم.
در ادامه این مرنام بنی هاشم مشاور وزیر کشاورزی گفت: اعتماد به زنان روستایی و صندوق های خرد در این پروژه منجر به مواجهه منطقی با آسیب های ناشی از شیوع کرونا و توزیع عادلانه امکانات شد و دسترسی گروه های محروم، به امکانات بهداشتی و اقتصادی را فراهم کرد.
دکتر پرویداس نماینده مقیم دفتر توسعه سازمان ملل هم با تاکید بر تجربه کشورهای مختلف در شرایط بحرانی اضافه نمود: تجربه نشان داده در این شرایط، گروههای کوچک و سرمایه های اندک می توانند منشا کارهای بزرگ باشند.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان لرستان هم در خصوص این طرح گفت: شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان خسارت های زیادی را به مردم وارد کرده که برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) با همکاری سایر دستگاههای ذی ربط تحت نام طرح حمایت از معیشت زنان سرپرست خانوار و مشاغل کوچک تحت تأثیر همه گیری کووید 19 طراحی و از طریق شرکت تعاونی زنان روستایی شیروان بروجرد اجرایی شده است.
وی مهم ترین هدف این طرح را افزایش دانش و مهارت زنان سرپرست خانوار و عضو صندوق های خرد روستایی برای مقابله با ویروس کرونا و همچنین اعطای کمک های مختلف برای تاب آوری بیشتر برشمرد و گفت: در جریان این طرح تعداد 1500 نفر از زنان واجد شرایط در 37 روستای بروجرد، الیگودرز و ازنا مورد حمایت قرار گرفتند.
گفتنی است دفتر برنامه توسعه ملل متحد UNDP در ایران همچنین به منظور توسعه و ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از محیط زیست، مرنام غرس نهال از طریق تعدادی از خانواده های تحت پوشش طرح در استان های لرستان و هرمزگان را در جریان برگزاری این وبینار انجام داد . در این طرح حدود 3500 نفر در گروه های آسیب پذیر، بیمه کووید 19 دریافت کردند که شرط آن کاشت درخت از طریق اعضای خانواده به نام نماد حفاظت از محیط زیست و پایداری آن بوده است.
منبع: خبرگزاری آریا