پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، پاستاها جزو غذاهایی هستند که بین بچه ها و بزرگ ترها هواداران ویژه ای دارند و معمولا دستورهای پخت متفاوت و خوشمزه ای دارند.
پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ به علت شباهت به آشیانه به این نام معروف شده است. این پاستا به دو شکل ساده و سبزیجات در بازار موجود است که به دلخواه می توانید از هر نوعی که دوست دارید تهیه کنید. روش پخت این پاستا به دو صورت است. روش اول تهیه این پاستا بدین صورت است که پاستا را داخل فویل بپیچید و نگذارید حالت آشیانه ای آن به هم بریزید و با مرغ و سس سفید داخل فر قرار دهید یا می توانید بدون فر پاستا را داخل تابه و با سس تهیه کنید. با وبلاگ آقای عابدی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ
- پاستا آشیانه ای 1/2 بسته
- سینه مرغ 1/2 عدد
- قارچ 6 عدد
- سیر 2 حبه
- شیر 2 الی 3 پیمانه
- کره 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان به دلخواه
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم
طرز تهیه پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ
مرحله اول
ابتدا قارچ ها را بشویید و اگر پوست آن خیلی سیاه رنگ است با چاقو بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک تابه بدون افزودن روغن با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد و بپزد. در ادامه سینه مرغ را مکعبی خرد کنید و بشویید.
مرحله دوم
در ادامه سینه مرغ خردشده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد. سپس کره را به همراه سیرهای پوست گرفته و رنده شده اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه باید شیر که در دمای محیط بوده را اضافه کنید و بگذارید مواد بجوشد.
مرحله سوم
وقتی شیر به جوش آمد باید خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط گردد. پاستا های آشیانه ای را داخل سس قرار دهید و در تابه را بگذارید تا پاستا نرم گردد. در حین کار هم بزنید تا پاستاها خوب نرم شوند.
مرحله چهارم
وقتی پاستا ها پختند و سس غلیظ شد، آویشن را اضافه کنید و تفت دهید. اندازهی از سس را تست کنید و اگر احتیاج بود کمی نمک و بعد پنیر پارمزان بریزید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل دیس بکشید و با کمی جعفری تزیین کنید.
اگر به غذاهایی که با پاستا تهیه می شوند علاقه دارید، مطلب ماکارونی بادمجان، طعم متفاوت یک غذای آشنا را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ
- پاستا آشیانه ای را می توانید به صورت گیاهی و بدون گوشت تهیه کنید.
- افزودن سیر و پنیر دلخواه است و طعمی فوق العاده به این پاستا می دهد.
- می توانید پاستا را آبکش کنید و با کمی پنیر و مرغ داخل فر قرار دهید.
- افزودن خامه در این دستور پخت اختیاری است ولی باعث بافت کرمی می گردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر کوکو استرالیایی، یک مزه نو و خوشمزه را بخوانید.
منبع: پیام دلتا