اوجی: آخرین پالایشگاه پارس جنوبی زمستان سال جاری به مرحله فراوری گاز می رسد
به گزارش وبلاگ آقای عابدی، بوشهر- وزیر نفت از تکمیل ردیف نخست فاز 14 پارس جنوبی تا زمستان سال جاری اطلاع داد و گفت: فاز 14 به اسم آخرین فاز پارس جنوبی سال جاری به مرحله فراوری گاز می رسد.

به گزارش وبلاگ آقای عابدی، جواد اوجی صبح آدینه در بازدید از فازهای پارس جنوبی در جمع وبلاگ آقای عابدی گفت: توفیق داشتیم اولین سفر کاری را به استان بوشهر و منطقه عسلویه داشته باشیم و از فازها و پتروشیمی ها بازدید کردیم و از سکوهای بهره برداری هم بازدید کردیم.
وی ادامه داد: در این سفر شرایط و مسائل و چالش ها را آنالیز کردیم و نشست خوبی را با مدیران مجموعه داشتیم و آخرین شرایط تعمیرات پروژه ها و چالش ها مطرح شد و تصمیمات خوبی اتخاذ شد و قول دادند نهایت کوشش را نمایند تا بهره برداری حداکثری صورت گیرد.
وزیر نفت با بیان اینکه در موضوع تأمین سوخت زمستانی کشور دغدغه داریم اضافه نمود: دوستان نهایت همکاری و کوشش را برای افزایش فراوری داشته اند و جا دارد که تشکر کنیم از مجموعه صنعت نفت که در این زمینه اقدامات خوبی داشته اند.
وی با اشاره به اینکه تعمیرات اساسی فازهای مختلف پارس جنوبی رو به سرانجام است اعلام کرد: 700 میلیون مترمکعب گاز که معادل 70 درصد کل گاز کشور است در این منطقه فراوری می گردد.
اوجی اضافه نمود: فاز 14 آخرین پالایشگاه پارس جنوبی است و قول دادند که اولین ردیف آن در فصل زمستان به بهره برداری می رسد که نقش مهمی در یاری به تأمین گاز زمستانی خواهد داشت.
وی اعلام کرد: در حوزه نیروهای کارگری دغدغه هایی وجود دارد و همه کوشش ما هم برای برطرف مسائل معیشتی این عزیزان است و امیدواریم مسائل مردم حل گردد. دولت برای حل این مسائل برنامه دارد.
وزیر نفت با اشاره به نگاه ویژه صنعت نفت به محیط پیرامونی گفت: یکی از تعهدات اصلی خود را مسئولیت اجتماعی می دانیم و برای تحقق عدالت در این زمینه کوشش ویژه ای داریم.
وی گفت: تصمیمات خوبی برای افزایش نیروهای بومی در پارس جنوبی انجام شده است و قطعاً ما هم دنبال افزایش توانمندی نیروهای بومی هستیم که هم برای استان خوب است و هم برای صنعت.
اوجی اضافه نمود: وزارت نفت دوره های مهارت افزایی را در این زمینه افزایش داده و امیدواریم شاهد بکارگیری نیروهای بومی در عرصه صنایع نفت و گاز و پتروشیمی باشیم.
منبع: خبرگزاری دانشجو